• One Vape - störst i Sverige på Engångs Vape, E-cigg och E-juice
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Panther Bar Engångs Vape

Panther Bar kommer till oss från DrVapes i England som är kända för sina vassa smaker och stora smakprofiler. PantherBar använder sig utav den nya tekniken där mesh-coils används istället för den traditionella coils. Detta ska ge dig bättre smakupplevelse än tidigare och förhindra att din engångsvape smakar bränt. Panther Bar från Dr Vapes påminner om större podsystem med sin stora ångproduktion och kraftiga smak, dessa sticker ut från konkurrenterna och levererar med råge!

Panther Bar Engångs Vape / E-cigg finns i 29 st olika smaker. Panther Bars använder mesh-coils, en ny teknik i engångs e-cigaretter, vilket ger starkare och långvarig smak med större ångproduktion som påminner mer om större podsystem och vapes. Panther Bars är redo att användas direkt ur lådan och behöver ingen påfyllning eller laddning. Perfekt för nybörjaren, du använder enkelt Panther Bar engångs vapes utan några som helst förkunskaper om vaping.

Panther Bar Engångs Vape | 20mg Nic Salt | 29 smaker

Panther Bar är en ny engångs e-cigarett på den svenska marknaden och tillverkas av den etablerade och prisbelönta engelska tillverkaren Dr Vapes.
Dessa engångs e-cigaretter från Panther Bar innehåller en tank med 2ML vätskekapacitet.

Dessa engång vapes från Panther Bar har 1.2 Ohm mesh-coils vilket ger starkare smak och ångbildning som är jämförbar med större podsystem.  Enkelheten med engångs e-cigaretter gör att man inte behöver tänka på att ladda enheten eller byta ut coils när dessa är förbrukade. I en engångs e-cigg är allting redan ordnat och din vape är redo att användas direkt ur paketet. Panther Bars håller väldigt bra och är väldigt diskreta i storleken och smidiga att ha med i fickan.

Innehåll Panther Bar engångs ecigaretter

Panther Bars kommer förladdade med både e-juice och batteri. E-juicen i Panther Bars har en VG/PG ratio på 50/50. Den typen av nikotinsalt absorberas snabbt av kroppen redan vid låga temperaturer och kräver därmed inga starka förbränningstemperaturer. Panther Bar innehåller 20mg/ml nikotinsalt och finns i 29 olika smaker.

Specifikationer för Panther Bar Engångsvape
• Nikotinsalt 20mg
• 50/50 VG/PG (2ML vätska)
• 29 olika smaker
• 500 mAh batteri

Smaker på Panther Bar
 Panther Bar, Apple Peach - Äpple och persika.
Panther Bar, Banana Ice - Banan och cooling.
Panther Bar, Blackcurrant Ice - Svartvinbär och cooling.
Panther Bar, Blue Raspberry Ice - Blå hallon och cooling.
Panther Bar, Blue Raspberry Lemonade - Blå hallon och lemonad (citrus).
Panther Bar, Blueberry Peach Ice - Blåbär, persika och cooling.
Panther Bar, Blueberry Sour Raspberry - Blåbär och sura hallon.
Panther Bar, Cherry Ice - Körsbär och cooling.
Panther Bar, Cola Ice - Cola och cooling.
Panther Bar, Cotton Candy Ice - Sockervadd och cooling.
Panther Bar, Tobacco - Tobak.
Panther Bar, Double Apple - Äpple och shisha (vattenpipa).
Panther Bar, NRG Ice - Energidryck och cooling.
Panther Bar, Grape Ice - Druvor och cooling.
Panther Bar, Honey Melon - Honungsmelon.
Panther Bar, Lemon & Lime - Citron och lime.
Panther Bar, Mango Ice - Mango och cooling.
Panther Bar, Menthol - Klassisk mentol.
Panther Bar, Berry Heaven - Blandade bär.
Panther Bar, Orange Ice - Apelsin och cooling.
Panther Bar, Passion Fruit Ice - Passionsfrukt och cooling.
Panther Bar, Peach Ice - Persika och cooling.
Panther Bar, Pineapple Ice - Ananas och cooling.
Panther Bar, Sour Apple - Grönt äpple.
Panther Bar, Sour Blueberries - Blåbär.
Panther Bar, Strawberry Banana - Jordgubb och banan.
Panther Bar, Strawberry Kiwi - Jordgubb och kiwi.
Panther Bar, Strawberry Watermelon Bubblegum - Jordgubb och vattenmelon tuggummi.
Panther Bar, Watermelon Ice - Vattenmelon och cooling

Smaker på Panther Bar 2.0
 Panther Bar 2.0, Apple Peach - Äpple och persika.
Panther Bar 2.0Banana Ice - Banan och cooling.
Panther Bar 2.0Berry Heaven - Blandade bär.
Panther Bar 2.0Blackcurrant Ice - Svartvinbär och cooling.
Panther Bar 2.0Blue Raspberry Ice - Blå hallon och cooling.
Panther Bar 2.0Blue Raspberry Lemonade - Blå hallon och lemonad (citrus).
Panther Bar 2.0Blueberry Peach Ice - Blåbär, persika och cooling.
Panther Bar 2.0Blueberry Sour Raspberry - Blåbär och sura hallon.
Panther Bar 2.0Cherry Ice - Körsbär och cooling.
Panther Bar 2.0Cola Ice - Cola och cooling.
Panther Bar 2.0Double Apple - Äpple och shisha (vattenpipa).
Panther Bar 2.0Energy Ice - Energidryck och cooling.
Panther Bar 2.0Grape Ice - Druvor och cooling.
Panther Bar 2.0Honey Melon - Honungsmelon.
Panther Bar 2.0Lemon Peach Passionfruit - Citron, Persika och passionsfrukt.
Panther Bar 2.0Lemon & Lime - Citron och lime.
Panther Bar 2.0Mango Ice - Mango och cooling.
Panther Bar 2.0Menthol - Klassisk mentol.
Panther Bar 2.0Passionfruit Ice - Passionsfrukt och cooling.
Panther Bar 2.0Peach Ice - Persika och cooling.
Panther Bar 2.0Pineapple Ice - Ananas och cooling.
Panther Bar 2.0Pineapple Peach Mango - Ananas, Persika och Mango.
Panther Bar 2.0Pink Lemonade - Rosa lemonad (citrus).
Panther Bar 2.0Sour Apple - Grönt äpple.
Panther Bar 2.0Sour Blueberries - Blåbär.
Panther Bar 2.0Strawberry Ice - Jordgubb och cooling.
Panther Bar 2.0Strawberry Banana - Jordgubb och banan.
Panther Bar 2.0Strawberry Kiwi - Jordgubb och kiwi.
Panther Bar 2.0Strawberry Watermelon Bubblegum - Jordgubb och vattenmelon tuggummi.
Panther Bar 2.0Tobacco - Tobak.
Panther Bar, Watermelon Ice - Vattenmelon och cooling

Bästsäljande Engångs Vape från Panther

Panther Bar Saltnikotin (saltnic) poddar är ett smidigt sätt som förenklar din vardag och gör e-cigg tillgängligt för alla som tidigare tvekat på grund av rädsla för strul eller att det skulle vara omständligt. Med mesh-coils så förbättras både smaken, ångan och livslängden. Kompakt men fortfarande effektiv så det finns inget behov av att kompensera med en större och kraftfullare maskin utan passar lättare in i din vardag utan besvär eller att väcka uppmärksamhet.  En pod ger många bloss, ofta behöver man inte mer än ett par bloss för att dämpa suget så vi rekommenderar att du anpassar rutinen efter dina personliga behov. Upptäck Panther Bar engångs-vape och deras grymma smaker!

Panther Bar - Ditt ultimata val för engångs vaping

Upptäck den sensationella världen av Panther Bar Engångs Vape, din ultimata följeslagare för en smakfull och bekväm vaping-upplevelse. Med Panther Bar får du allt du önskar dig från en engångs e-cigg och mer. Häng med oss när vi utforskar varför Panther Bar har blivit en omedelbar favorit bland vapers över hela världen.

Utforska Panther Bar's fantastiska smaker

Panther Bar är synonymt med enkelhet, kraft och enastående smaker. Denna revolutionerande engångs vape har tagit marknaden med storm och har förändrat spelet när det gäller bekväm vaping. Med 20 mg nikotinsalt och 2 ml vätskeinnehåll packar Panther Bar en kraftfull punch i en kompakt design som passar perfekt i din vardag.

Varför Panther Bar levererar bättre smak

En av de mest imponerande funktionerna hos Panther Bar är dess användning av mesh-coils. Denna avancerade teknik ger dig en starkare och mer långvarig smak, tillsammans med en imponerande ångproduktion som liknar större vapes. Det är som att ha en kraftfull vaping-enhet i din ficka utan krångel eller komplicerade inställningar.

När du plockar upp en Panther Bar är den omedelbart redo att användas. Det krävs ingen laddning eller påfyllning. Det är enkelt, smidigt och perfekt för både nybörjare och erfarna vapers. Du behöver inte längre oroa dig för att tänka på batterinivåer eller att ha en extra vätska till hands. Panther Bar tar bort alla besvär och låter dig fokusera på det viktigaste - din njutning.

Panther Bar - Diskret och smidig

Det är inte bara en engångs vape; det är en förändring från hur vi tänker på vaping. Med Panther Bar Saltnikotin (saltnic) poddar får du en smidig och problemfri upplevelse som gör vaping tillgängligt för alla. Tidigare tvekande vapers kommer att älska den oöverträffade användarvänligheten och prestandan som Panther Bar erbjuder.

Mesh-coils i Panther Bar är nyckeln till dess överlägsenhet. De förbättrar inte bara smaken utan ger också längre livslängd åt din enhet. Du kommer att kunna njuta av varje bloss till max utan att oroa dig för att enheten tappar prestanda. Det är en engångs vape som är här för att stanna.

Panther Bar är kompakt och elegant, vilket gör att den smälter smidigt in i din vardag utan att dra uppmärksamhet till sig. Den är diskret men kraftfull, och du behöver inte längre kompensera med en större och klumpigare maskin för att få en tillfredsställande vaping-upplevelse.

Många bloss: Panther Bar's imponerande livslängd

En Panther Bar-pod räcker till många bloss, och det är ofta allt du behöver för att stilla ditt sug. Du kan anpassa din vaping-rutin efter dina personliga behov och njuta av smaken i varje andetag. Panther Bar gör det enkelt att uppfylla ditt sug utan krångel eller överflöd.

Nu är det dags att utforska de fantastiska smakerna som Panther Bar har att erbjuda. Med många olika smaker att välja mellan kommer du aldrig att tröttna på variationen. Oavsett om du föredrar något fruktigt, sött eller fräscht har Panther Bar något för dig. Varje smak är noggrant utformad för att ge dig den bästa möjliga vaping-upplevelsen.

Panther Bar för nybörjare och proffs

Dr. Vapes, det brittiska vape-bolaget bakom Panther Bar, har verkligen satt ribban högt när det gäller kvalitet och innovation. Deras dedikation till att skapa enastående vaping-produkter har resulterat i Panther Bar, en engångs vape som tar din upplevelse till en helt ny nivå.

Sammanfattningsvis är Panther Bar Engångs Vape den ultimata lösningen för alla som letar efter en bekväm, kraftfull och smakfull vaping-upplevelse. Med mesh-coils, enkel användning och en mängd fantastiska smaker är Panther Bar en vaping-upplevelse du inte vill missa. Ge dig själv den gåva som Panther Bar är och upplev vaping på ett helt nytt sätt. Välkommen till framtidens vaping med Panther Bar!

Upptäck Kombinationen av Styrka och Smak med Panther Bar

Panther Bar är mer än bara en engångs vape; det är din biljett till en värld av smaker och bekvämlighet. Låt oss gå djupare in i några av de mest populära aspekterna av Panther Bar:

1. Smaker som revolutionerar: Med Panther Bar kan du utforska en palett av flertalet fantastiska smaker som kommer att förvandla din vaping-upplevelse. Oavsett om du är sugen på något tropiskt som Mango Ice eller något uppfriskande som Menthol, finns det alltid en Panther Bar-smak som kommer att göra dig nöjd.

2. Mesh-coils för enastående smak: Panther Bars användning av mesh-coils är revolutionerande. Denna innovativa teknik levererar en smakupplevelse som är starkare, djupare och mer varaktig än någonsin tidigare. Varje bloss är en explosion av smak som tar dina smaklökar på en resa.

3. Otrolig livslängd: En Panther Bar-pod ger dig många bloss, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för långa dagar och nätter. Du behöver inte oroa dig för att enheten tar slut mitt i en vaping-session. Panther Bar är alltid redo att leverera.

4. Inga krångliga inställningar: Panther Bar är perfekt för både nybörjare och erfarna vapers. Det finns inga krångliga inställningar att hantera, ingen laddning att tänka på och ingen vätska att fylla på. Det är bara att öppna förpackningen och börja njuta av din vaping-upplevelse.

5. Diskret och elegant design: Panther Bar kombinerar prestanda med stil. Dess diskreta och eleganta design gör den till en perfekt följeslagare som passar smidigt in i din livsstil. Den är lätt att bära med dig överallt och drar inte onödig uppmärksamhet till sig.

6. Anpassa efter dina behov: Med Panther Bar kan du enkelt anpassa din vaping efter dina personliga behov. Eftersom varje bloss är så kraftfullt och smakrikt, behöver du ofta inte mer än ett par bloss för att stilla ditt sug. Det är ett ekonomiskt och effektivt sätt att sluta röka.

7. Tillverkad av Dr. Vapes: Panther Bar är resultatet av Dr. Vapes engagemang för att erbjuda högkvalitativa vaping-produkter. Med sitt brittiska ursprung har Dr. Vapes skapat en produkt som står för kvalitet och innovation inom vaping-industrin.

Framtiden för vaping är här med Panther Bar

I en värld där vaping blir allt mer populärt, är Panther Bar en klar ledare som har tagit branschen med storm. Det är den ultimata lösningen för alla som vill ha en smakfull, kraftfull och bekväm vaping-upplevelse. Ge dig själv förmånen att uppleva vaping på ett helt nytt sätt med Panther Bar Engångs Vape.

Oavsett om du är ny inom vaping eller en erfaren entusiast, kommer Panther Bar att överträffa dina förväntningar och ta din vaping-upplevelse till nästa nivå. Så varför vänta? Ta din Panther Bar idag och upplev framtidens vaping redan nu!

FAQ

Vanliga frågor och svar om Panther Bar

Vad är Panther Bar?

Panther Bar är en engångs vape-enhet som erbjuder smakrik vaping med användning av mesh-coils och högkvalitativa smaker.

Vilka smaker finns tillgängliga för Panther Bar?

Det finns många olika smaker att välja mellan, inklusive fruktiga, söta och fräscha alternativ. Det kommer ständigt nya och roliga smaker för dig att testa!

Vad är en mesh-coil, och varför är den viktig i Panther Bar?

En mesh-coil är en avancerad teknik som ger en starkare och mer långvarig smakupplevelse i Panther Bar. Den förbättrar smaken och ångproduktionen.

Hur länge varar en Panther Bar?

En Panther Bar-pod innehåller 2ml e-vätska, som i sig självt ger många bloss, vilket gör den till en långvarig engångs vape.

Behöver jag ladda Panther Bar?

Nej, Panther Bar är redo att användas direkt ur förpackningen och kräver ingen laddning.

Kan jag fylla på Panther Bar med e-vätska?

Nej, Panther Bar är en engångs vape och kan inte fyllas på med e-vätska.

Är Panther Bar lämplig för nybörjare?

Ja, Panther Bar är perfekt för nybörjare eftersom den är enkel att använda och kräver inga komplicerade inställningar.

Varifrån kommer Panther Bar?

Panther Bar tillverkas av vape-bolaget Dr. Vapes från Storbritannien.

Hur väljer jag den bästa Panther Bar-smaken för mig?

Valet av Panther Bar-smak beror på dina personliga preferenser. Om du gillar fruktiga smaker kan du prova "Berry Heaven" eller "Watermelon Ice", medan de som föredrar något fräscht kanske föredrar "Menthol". Utforska de olika smakerna och hitta din favorit!

Vad gör Panther Bar till ett bättre val än traditionella vapes?

Panther Bar erbjuder bekvämlighet, kraft och smak, allt i en kompakt engångs vape-enhet. Den eliminerar krångel med laddning och påfyllning och ger enastående smak med hjälp av mesh-coils.