• One Vape - störst i Sverige på Engångs Vape, E-cigg och E-juice
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

E-cigaretter

Här listas alla e-cigaretter vi har att erbjuda för att du ska kunna ta steget till att sluta röka. Vi erbjuder ett stort utbud utav e-cigg / vape startkits för den som inte har någon tidigare erfarenhet av vape, såväl som den inbitna användaren som är på jakt efter ett nytt e-cigg startpaket. Dessa vape start kits kommer ifrån säkra leverantörer där dem genomgått en lång prövningsperiod där kvalité och säkerhet kan garanteras. Vi har listat våra e-cigarett startpaket under två olika kategorier för att göra det enkelt för dig att hitta det som du är ute efter. Är du osäker på vad du är ute efter så kommer här en förklaring vad dem olika typerna av ecigg / vapes är.

MTL (Mouth To Lung) Denna typen av e-cigarett är den som är mest lik en vanlig cigarett och oftast är det denna man börjar med för att kunna sluta röka. 
Du tar ett bloss precis på samma sätt som på en traditionell cigarett.

DL (Direct Lung) Här kommer vi in på det mer avancerade spåret där upplevelsen är mer lik en vattenpipa än vanliga cigaretter. 
Är du ute efter stora moln för att imponera på dina vänner så är det dessa vapes du ska kolla efter.

Köp bra och billiga e-cigaretter/e-cigg

Här hittar du ett brett utbud med både bra och billiga e-cigaretter från några av marknadens bästa tillverkare. I vårt breda sortiment av e-cigaretter lovar vi att du hittar en e-cigg som passar just dig. Välj bland ett brett utbud av e-cigg startpaket, poddar, pod system, e-cigg sticks, e-cigg pennor och moddar. Utöver e-ciggaretter så hittar du även tillbehör & reservdelar till e-cigg, såsom tankar, coils, reservglas, drip tips, batteriladdare, men även smarta verktyg & accessoarer samt ett brett utbud med e-juicer, shortfills & nic shots. Välkommen till Onevape.se!


Bästa e-cigaretter och e-cigaretterna från de främsta varumärkena

För att kunna leverera vad vi anser vara de bästa e-ciggaretterna på marknaden så har vi varit noggranna i valet av vilka leverantörer vi väljer att samarbeta med och vilka produkter vi säljer.


N-One har smarta små engångspoddar, en billig liten e-ciggaretter som är enkel att ta med sig.

Vaporesso
har grymt snygga podsystem, tankar och coils som passar både nybörjare och mer avancerade vejpare.

Elfa har vad som kan vara marknadens snyggaste e-ciggaretter. Detta stilrena kit består av en slimmad powerbank med tillhörande podsystem.


OXVA erbjuder ett brett urval av högkvalitativa vape-produkter. Din ultimata följeslagare för en smakfull och bekväm vaping-upplevelse


Våra bästa e-cigaretter startpaket - billigt men grymt bra!

Funderar du på att sluta röka och påbörja en lite hälsosammare livsstil? Då skulle ett av våra startpaket passa dig perfekt. Vi har bara e-cigaretter startpaket av högsta kvalitet och från de mest kända tillverkarna inom branschen. Här hittar du våra startpaket för nybörjare!


E-cigg engångs = Engångspoddar

Är du inte säker på om e-cigaretter är det rätta valet för dig? Då kan det vara en bra idé att prova en av våra engångspoddar från N-ONE. N-ONE's e-cigaretter, som är mer kända som engångspoddar, är utan tvekan det snabbaste, billigaste och enklaste alternativet för dig som vill prova eller komma igång med e-cigaretter.


Vad är en e-cigarett?

E-cigaretter är ett annat namn för vad som även kallas för en e-cigg. Detta är en typ av, oftast påfyllbar, elektronisk cigarett som används som ett hälsosammare alternativ till vanliga cigaretter och cigarettrökning. E-cigg innehåller ingen tobak, har färre farliga ämnen än vanliga cigaretter och går att välja i flera goda smaker som menthol, exotisk frukt eller tobak.

Det enda du behöver för att komma igång med vaping är en e-ciggarett och e-juice. E-juice, även kallat e-vätska, vape juice eller e-liquid är vad som ersätter tobaken i en e-cigarett. Dessa juicer finns att välja i en mängd olika spännande smaker och varierande nikotinhalter. Är du nybörjare så rekommenderar vi ett av våra startpaket, här hittar du enkla, prisvärda och användarvänliga vejpar. Perfekta för dig som vill sluta röka.


Hur fungerar e-cigaretter?

En e-cigarett består främst av en tank eller så kallad förångare, en coil och en enhet med ett laddningsbart batteri. Dessa delar förångar sedan e-juicen som då bildar ett moln av smaksatt ånga. Till skillnad från cigarettrök så innehåller ångan från vape juice varken tjära eller kolmonoxid vilket gör det till ett hälsosammare alternativ än vanliga cigaretter. Du kan själv välja om du vill vejpa med eller utan nikotin, i vårt utbud av e-juicer hittar du nikotinfria juicer men även ett brett utbud av nikotinhaltiga juicer i olika nikotinstyrkor.

En av de stora fördelarna med vaping är att det är den metod som bäst simulerar upplevelsen av cigarettrökning. Hur du kommer igång med e-cigaretter och använder en e-cigarett är något som är lätt att lära sig.

Börja med ett av våra Startpaket och prova dig sedan fram för att hitta dina favoritjuicer, podsystem, e-ciggaretter, tankar och coils.


Vad är skillnaden mellan MTL och DTL Vaping?

MTL och DTL är akronymer som beskriver olika typer av vapingtekniker/metoder och hur du väljer att använda din e-cigarett. Oavsett om du vejpar engångs e-cigaretter, vape pennor, mer avancerade podsystem eller bygger dina egna coils så är det bra om du förstår skillnaden mellan MTL och DTL för att på bästa sätt kunna använda din e-cigarett.

Vaping skiljer sig från rökning av många skäl och även det faktiska sättet du gör det på är annorlunda. Här nedan kan du läsa om skillnaderna mellan MTL och DTL, men även få en enkel guide till hur man vejpar "mun till lunga" och "direkt till lunga".


Hur vejpar man MTL

Mun till lunga-metoden är den metod som påminner mest om vanlig cigarettrökning men med några mindre skillnader.

Tekniken bakom att röka mouth to lung är att ta mjuka och jämna drag på munstycket så att munnen fylls med ånga. Håll kvar ångan i munnen och andas sedan försiktigt ner den i lungorna. Om du tar snabbare och korta drag som på en vanlig cigarett finns det en risk att du fyller upp både mun och näsa med ånga som inte har hunnit svalna.

MTL vaping passar framförallt om du använder mindre e-ciggaretter och poddar, vill ha få rika smakupplevelser av din vape juice eller om du vill minska mängden ånga som produceras vid varje bloss. Här hittar du vårt utbud av MTL e-ciggaretter.


Hur vejpar man DTL

Att vejpa direkt till lunga är en något annorlunda teknik och kan ta lite tid att vänja sig vid om man är nybörjare eller van rökare. Snarare än att dra ett kraftfullt halsbloss som på en cigarett så andas du istället in ångan genom längre och långsammare bloss direkt ner i lungorna. Det viktiga är att inte dra skarpa eller hårda drag. Jämna, långa och stadiga bloss är bästa metoden. DTL vaping passar bra för dig som använder större e-cigaretter med högre watt, vill kunna skapa stora ångmoln för cloud chasing eller föredrar att fånga e-juice smaken i utandningen. Här hittar du vårt utbud av DTL e-cigaretter.


Är e-cigaretter bättre än vanliga cigg?

Till skillnad från vanliga tobakscigarett så innehåller e-cigaretter varken tjära eller kolmonoxid, bara två av alla de hundratals giftiga ämnen som cigarettrök innehåller. Många tror att det är nikotinet som är farligt i cigaretter, men det är snarare den giftiga röken som är boven i dramat. Nikotin i sig är inget som är bra för människor och dessutom är det beroendeframkallande, men nikotinet lämnar kroppen relativt snabbt efter intag.

Den stora fördelen med vape och e-cigaretter är att de inte producerar någon rök, endast nikotininfuserad ånga. E-juice och elektroniska cigaretter ger dig större kontroll över ditt nikotinintag och har samma lugnande och stimulerande effekter som en vanlig cigarett.


Det finns även vape utan nikotin för de som föredrar det.

Kings College och University College London är bara för att nämna två välkända universitet som bedriver forskning som NHS och Public Health England ofta hänvisar till med det entydiga svaret att "vape" är betydligt hälsosammare än traditionella cigaretter.


Vilken e-ciggarett ska man välja?

Vilken e-cigarett är bäst för dig och vilken ska du välja? Beroende på hur länge du har vejpat, vilken typ av vaping du föredrar, när och var du ska vejpa eller helt enkelt vilken av alla podsystem eller e-cigaretter du tycker är snyggast, är alla frågor värda att ställa sig när du ska köpa en ny vape.

Är du nybörjare rekommenderar vi att du väljer bland vårt utbud av Startpaket & Nybörjarkit. Är du ute efter en bra MTL e-ciggarett så har vi ett grymt utbud med kvalitetspoddar, podsystem och e-ciggaretter från märken som Vaporesso, N One, Aspire, SMOK, Eleaf och många fler. Föredrar du en något kraftfullare upplevelse så har vi både enklare och mer avancerade DTL e-ciggaretter med justerbar watt. För dig som vill bygga din egen vape så har vi även olika typer av tankar och coils.

Det viktigaste när du köper en ny e-ciggarett är att du väljer en som du ser fram emot att prova, som känns rolig att få hemskickad och som du förhoppningsvis kommer älska att använda!


Reservdelar & Tillbehör till e-cigg

Hos oss hittar du ett brett utbud med både reservdelar, tillbehör, accessoarer och verktyg till din e-cigg. Välj bland olika sorters reservglas, drip tips, batterier och batteriladdare, särskilda vape power banks, påfyllningsflaskor och multiverktyg. Hos oss hittar du även MoliCel-batterier. MoliCel tillverkar bland annat celler för militär utrustning och har nu tagit fram vape-marknadens mest pålitliga batterier. Här hittar du alla Reservdelar, Tillbehör, Accessoarer & Verktyg till din Vape.


E-cigg online

Vi tycker att det ska vara både roligt och enkelt att handla e-ciggaretter. Därför hittar du vårt breda utbud av e-cigg och e-juicer både online och i en butik nära dig. I vår webbshop arbetar vi ständigt med att göra din shoppingupplevelse så snabb, enkel och givande som möjligt. Detta gör vi bland annat genom billiga frakter, snabba leveranser och genom att alltid tillhandahålla ett brett utbud med några av de bästa e-ciggaretterna och e-juicerna som marknaden har att erbjuda.

Vi är även grossister av e-ciggaretter och vape och e-juicer. Genom ett nära samarbete med återförsäljare runt om i Sverige så finns våra e-ciggaretter och vape-juicer att hitta i butiker i hela landet. Är du intresserad av att bli återförsäljare så kontakta oss gärna på:Vanliga frågor och svar om Ecigg

Vad är e-cigaretter?

En e-cigarett, även känd som e-cigg, är en elektronisk cigarett som används som ett alternativ till traditionella cigaretter. Den producerar ånga istället för rök.


Hur fungerar en e-cigarett?

En e-cigarett består av en tank, en coil och ett laddningsbart batteri. När e-juicen förångas av coil-enheten, skapas en smaksatt ånga som användaren andas in.


Vad är skillnaden mellan MTL och DTL Vaping?

MTL (Mun till Lunga) och DTL (Direkt till Lunga) är två olika vapingtekniker. MTL liknar traditionell cigarettanvändning, medan DTL innebär att användaren andas in ångan direkt i lungorna.


Är e-cigaretter bättre än vanliga cigaretter?

Ja, e-cigaretter innehåller inte tjära eller kolmonoxid och anses vara ett hälsosammare alternativ till vanliga cigaretter. Forskning har visat att de är mindre skadliga.


Kan jag välja mellan olika smaker av e-juicer?

Ja, e-juicer kommer i många olika smaker, inklusive menthol, frukt och tobak, så du kan anpassa din vaping-upplevelse.


Finns det e-juicer med olika nikotinhalter?

Ja, e-juicer finns i olika nikotinstyrkor, från nikotinfri till hög nikotinhalt, för att passa olika användares behov.


Vilken typ av e-cigaretter passar mig bäst?

Det beror på dina preferenser och erfarenhetsnivå. Om du är nybörjare kan ett startpaket vara bäst, medan mer avancerade användare kan välja mellan olika podsystem eller moddar.


Vad är en engångspod?

En engångspod är en enkel och billig e-cigarett som inte behöver fyllas på eller laddas. Den kasseras när e-juicen är slut.


Var kan jag köpa e-cigaretter och tillbehör?

Du kan köpa e-cigaretter och tillbehör online hos oss på OneVape.


Finns det en åldersgräns för att köpa e-cigaretter?

Ja, det finns en åldersgräns för att köpa e-cigaretter och nikotinprodukter, 18 år.