• One Vape - störst i Sverige på Engångs Vape, E-cigg och E-juice
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Elfa Mesh Podsystem

Nya ELFBAR Elfa Podsystem är det perfekta alternativet till traditionella engångsvapes. Elfa Pod kit har ett internt, uppladdningsbart batteri på 500mAh och använder förfyllda pods som gör det enkelt för dig att använda. Med sin kompakta soft touch design och hållbar metallkonstruktion så är Elfa Mesh podsystem ett självklart val av e-cigarett om man vill byta sig från engångs vapes. Elfa Mesh Pod Kit använder sig utav samma automatiska puff-aktivering som är bekant för de flesta engångs e-cigaretter för enkel och smidig användning. Dessa nya engångs pods ger en rikare ånga och mer autentisk smak tack vare deras högkvalitativa mesh-spolar. När din pod tagit slut återvinner du den korrekt, tar en ny Elfa Mesh Pod och fortsätter vejpa. Elfa Mesh Podkit kommer i flertal olika smaker. Prova idag och hitta din nya favorit!

Elfa Mesh Pod Kit | 12 smaker

Elfa mesh pods är ett alternativ för dig som vill sluta röka. Elfa Mesh e-cigg kommer i 12 st olika smaker och kräver inga förkunskaper före användning, perfekt för nybörjaren. Alla pods är redan förfyllda med e-juice smak och behöver inte laddas innan användning. När din elfa Mesh pod är slut, så slänger du den och öppnar din andra Elfa Mesh förfyllda pod och fortsätter vejpa.

Enkelt att använda din Elfa Mesh Pod E-cigarett

Att använda Elfbar Elfa Pod vapes är enkelt och kräver ingen förkunskap. Elfabar mesh pod e-cigg aktiveras automatiskt i samband med inhalering av e-juicen, väldigt användarvänlig. El-ciggen skapar vid inhalering en ånga, med nikotin. Eftersom Elfa Mesh puff bar är kompakt och smidig i sin design så får du lätt plats med den i fickan. När mesh podden är slut så slänger du den och öppnar den andra, på så sätt kan du lätt byta mellan olika smaker.

Innehåll i Elfbar Mesh e-cigaretter

Elfa Mesh pod e cigarett laddas enkelt med den medföljande USB-C kabeln och räcker dig hela dagen. Elfbar Elfa Mesh pod e-cigg innehåller e-juice med nikotin salt och har en VG/PG ratio på 50/50. Den typen av nikotinsalt absorberas snabbt av kroppen redan vid låga temperaturer och kräver därmed inga starka förbränningstemperaturer. Elfbar Elfa mesh kit engångsvapes innehåller 20mg/ml nikotinsalt och finns i 12 olika smaker.

Elfa Mesh Pod finns i 12 st olika smaker

Elfa e-cigg finns i 12 olika smaker. De tolv olika smakerna är:
Elfa Mesh Pods, Blue Razz Lemonade – Blå hallon och lemonad.
Elfa Mesh Pods, Blueberry Sour Raspberry – Blåbär och hallon.
Elfa Mesh Pods, Blueberry – Blåbär.
Elfa Mesh Pods, Cola – Cola (läsk).
Elfa Mesh Pods, Cranberry Grape – Tranbär och vindruvor.
Elfa Mesh Pods, Kiwi Passion Fruit Guava – Kiwi, passionsfrukt och guava.
Elfa Mesh Pods, Mix Berries – Blandade bär.
Elfa Mesh Pods, Pink Lemonade – Rosa lemonad.
Elfa Mesh Pods, Strawberry Kiwi – Jordgubbar och kiwi.
Elfa Mesh Pods, Strawberry Snoow  – Jordgubbsglass.
Elfa Mesh Pods, Tropical Fruit – Tropiska frukter.
Elfa Mesh Pods, Watermelon – Vattenmelon.