• One Vape - störst i Sverige på Engångs Vape, E-cigg och E-juice
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

E-Juice

Här listas alla shortfills, e-juicer och nikotinshots som du kan använda för att få önskad smak och styrka vid ditt användande av e-cigaretter / vapes. Shortfills kommer i två olika varianter där den vanligaste är 0mg styrka i 50ml, 100ml eller 200ml utförande som sedan blandas ut med valfria shots för önskad styrka. MTL Shortfills är mindre flaskor med mindre mängd 0mg e-juice som blandas ut för att ge dina MTL vapes en bättre upplevelse vid användande om du önskar att få en högre styrka på dina e-juicer. Är det färdigblandade e-juicer med styrka du är ute efter så kollar du in kategorin som heter "E-juice med nikotin". Där hittar du 10ml färdigblandad e-juice med smak och styrka.

Ejuice med nikotin - 10ml e-juice med nikotin färdigblandat, redo att användas. 
Nikotinshots - Nikotinshots som används för att ge dina nikotinfria Shortfills nikotinstyrka.
Shortfill - Nikotinfri e-juice som blandas ut med valfria shots för önskad nikotinmängd. Kommer i 50ml, 100ml eller 200ml med utrymme för att blanda i shots.
MTL Shortfill - Nikotinfri e-juice som blandas ut med valfria shots för önskad styrka. Denna typen av Shortfill har en högre PG-halt än vanligt för att användas med MTL e-cigg / vapes och ger en högre nikotinmängd om du använder dig enbart av nikotinshots vid utblandning.