• One Vape - störst i Sverige på Engångs Vape, E-cigg och E-juice
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Hyper Bar Mesh Engångs Vape

Hyper Bar Mesh använder sig av mesh-coils vilket ger starkare och långvarig smak med större ångproduktion som påminner mer om större vapes. Hyper Bar Mesh Saltnikotin poddar är ett smidigt sätt som förenklar din vardag och gör e-cigg tillgängligt för alla som tidigare tvekat på grund av rädsla för strul eller att det skulle vara omständligt. Kompakt men fortfarande effektiv så det finns inget behov av att kompensera med en större och kraftfullare maskin utan passar lättare in i din vardag utan besvär eller att väcka uppmärksamhet. En pod motsvarar flera paket cigaretter för en rökare. Ofta behöver man inte mer än ett par bloss för att dämpa suget så vi rekommenderar att du anpassar rutinen efter dina personliga behov.

Hyper Bar engångs vapes | 20mg Nic Salt | 12 smaker

Hyper bar mesh engångspoddar är ett alternativ för dig som vill sluta röka. Hyper-bar engång e-cigg kommer i 12 st olika smaker och kräver inga förkunskaper före användning, perfekt för nybörjaren. Alla disposables är redan förfyllda med e-juice smak och behöver inte laddas innan användning. När din Hyperbar engångsvape är slut, så slänger du den och öppnar en ny hyperbar el-cigg.

Enkelt att använda din HyperBar Disposable Engångs E-cigarett

Att använda Hyper-Bar mesh vapes är enkelt och kräver ingen förkunskap. HyperBar e-cigg aktiveras automatiskt i samband med inhalering av e-juicen, väldigt användarvänlig. El-ciggen skapar vid inhalering en ånga, med nikotin. Eftersom hyper bar mesh puff bar är kompakt och smidig i sin design så får du lätt plats med den i fickan. När engångspodden är slut så slänger du den och öppnar en ny, på så sätt kan du lätt byta mellan olika smaker.

Innehåll i Hyper-bar mesh e-cigaretter

Hyper bar disposable e cigaretter kommer färdigladdade direkt ut paketet och är redo att användas omgående. hyperbar mesh e-cigg innehåller e-juice med nikotin salt och har en VG/PG ratio på 50/50. Den typen av nikotinsalt absorberas snabbt av kroppen redan vid låga temperaturer och kräver därmed inga starka förbränningstemperaturer. HYPERBar engångsvapes innehåller 20mg/ml nikotinsalt och finns i 12 olika smaker.

Hyper Mesh Bar engångspod finns i 12 st olika smaker

Hyper Bar e-cigg finns i 12 olika smaker. De tolv olika smakerna är:

Hyper Bar Mesh, Blueberry –Blåbär
Hyper Bar Mesh, Blue Cherry Cranberry – Blåbär, körsbär, tranbär
Hyper Bar Mesh, Blueberry Pomegranate – Blåbär och granatäpple.
Hyper Bar Mesh, Blueberry Raspberry – Blåbär och hallon.
Hyper Bar Mesh, Cherry Cola – Körsbär och cola.
Hyper Bar Mesh, Lemon Lime – Citron och lime.
 • Hyper Bar Mesh, Mango Blast – Mango.
Hyper Bar Mesh, Red Apple Ice – Äpple och cooling.
Hyper Bar Mesh, Strawberry Ice – Jordgubb och cooling.
Hyper Bar Mesh, Strawberry Watermelon Bubblegum – Jordgubb, vattenmelon och tuggummi.
Hyper Bar Mesh, Watermelon Ice – Vattenmelon och cooling.
Hyper Bar Mesh, Yummy Gummy – Gelégodis.