• One Vape - störst i Sverige på Engångs Vape, E-cigg och E-juice
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

N One Engångs Vape

N One disposables är ett företag från England vars uppdrag är att skapa en simpel och praktisk enhet, så att aktiva vejpare kan uppleva det simpla sättet att njuta av sina vape enklare än någonsin. Bara med ett enda bloss eller fler, N-One vill ge vejpare en omedelbar vape redo att användas och ha en tillfredsställande smak från början till slut.

N One Engångs Vape / E-cigg finns i 24 st olika smaker. Dessa nya versioner av N-One är fyllda med e-juice i 20mg nikotinsalt, och är förladdade så N One Disposable är redo att användas direkt ur lådan och behöver ingen påfyllning eller laddning. Perfekt för nybörjaren, du använder enkelt N-One engångs vapes utan några som helst förkunskaper om vaping.

Sluta röka med vape från N One 

Försöker du sluta röka eller är på jakt efter att prova ett nytt alternativ till cigaretter?  Då är N-Ones e-cigg det perfekta stället att börja. Dessa färgstarka vejpar gör det både lättare och roligare att bryta vanan. Att börja med e-cigaretter behöver varken vara komplicerat eller dyrt. Välj och prova dig fram mellan 24 härliga smaker, vi lovar att du kommer hitta en som passar just dig.

Fördelar med N-ones e-cigg

N-One’s engångspodar är både lätta och roliga att använda, vilket också gör dem till den perfekta e-cigaretten för dig som är nybörjare eller vill sluta röka. Poddarna kommer färdigladdade med e-juice och är redo att användas direkt ur förpackningen. Med N-Ones engångs e-cigaretter behöver du varken oroa dig över att byta ut tekniska komponenter eller fylla på med kladdiga e-juicer. De är tillförlitliga, lätta att ta med och roliga att använda.

Hur fungerar N One engångspoddar?

N-ones e-cigaretter är extremt användarvänliga och aktiveras automatiskt genom en nätt inhalering via munstycket på ovansidan. Vid inhalering så avger podden sedan ett mjukt och smakrikt moln av nikotininducerad ånga. Efter användning kan du tryggt lägga ner podden i fickan eller väskan utan att oroa dig för varma brännare eller läckande behållare. Då poddarna inte är större än en cigarettändare så är dem både smidiga och diskreta och passar perfekt till vardagsbruk eller för att stilla röksuget på jobbet. För vana feströkare så är N-Ones engångs e-cigg det perfekta alternativ till vanliga cigaretter.

Vad innehåller N-Ones e-cigaretter?

Varje e-cigg kommer färdigladdade med e-juice, motsvarande ca 30 vanliga cigaretter. Ofta räcker det med ett par puffar för att dämpa ditt röksug. Poddarna innehåller vad som kallas Nikotinsalt, en typ av nikotin som kan tas upp av kroppen redan vid låga temperaturer. Då nikotinsalt inte kräver några höga förbränningstemperaturer gör det sig perfekt i N-Ones små men kraftfulla poddar. Andra fördelar med just nikotinsalt är att det även bidrar till en mjukare upplevelse och är mindre benägen att reta halsen än vanligt nikotin. N-Ones e-cigg innehåller 20 mg/ml nikotinsalt och finns tillgängliga i flera olika utföranden samt goda och spännande smaker.

N One - Det Perfekta Valet för Din Vaping Upplevelse!

Saknar du det perfekta sättet att sluta röka eller utforska den spännande världen av vaping? Sök inte längre! N One engångspodar är svaret på dina behov och önskningar. Dessa små e-cigaretter har tagit marknaden med storm och är nu ett av de mest användarvänliga alternativen för både nybörjare och erfarna vapers. Låt oss dyka djupare in i vad som gör N One till det ultimata valet för dig!

N One - En Värld av Fördelar i Din Hand

Vi vet att valet av din första e-cigarett kan vara överväldigande, men N One gör det enkelt. Här är några skäl till varför du borde välja N One engångspoddar:

● Enkelhet i Perfektion: N One är konstruerade med användarvänlighet i åtanke. Du behöver inte krångla med komplicerade inställningar eller fylla på e-juice. Dessa poddar kommer färdigladdade och redo att användas direkt ur kartongen. 

● Små, Smidiga och Diskreta: N One engångsvape är designade för att vara bärbara och smidiga. De passar lätt i din ficka eller handväska och kan tas med överallt. Aldrig mer behöver du släpa runt på stora e-cigaretter.

● Mångsidighet i Smaker: N One erbjuder ett brett utbud av spännande smaker att välja mellan. Oavsett om du föredrar fruktiga smaker som jordgubb eller mango eller klassiska tobakssmaker, har vi något för alla. Utforska och hitta din favorit!

● Kostnadseffektivt: Att byta från traditionella cigaretter till N One engångs e-cigg kommer inte bara att vara bra för din hälsa, det kommer också att vara bra för din plånbok. Våra engångsvape är prisvärda och ger dig mer för dina pengar jämfört med att köpa paket efter paket med cigaretter.

● Perfekt för alla tillfällen: Oavsett om du är ute på en festkväll med vänner eller bara kopplar av hemma, är N One den perfekta vaping-kamraten. Deras eleganta och diskreta design gör dem till det ultimata tillbehöret för alla tillfällen.

N One engångspodar är det ultimata valet för alla som vill uppleva fördelarna med vaping. Dessa små, smidiga enheter är perfekta för både nybörjare och erfarna vapers. Med en mängd olika smaker och designs att välja mellan, erbjuder N One en fantastisk vaping-upplevelse för alla. N One är enkla att använda direkt ur förpackningen och är perfekta för dem som vill sluta röka eller helt enkelt njuta av en mer hälsosam alternativ till traditionella cigaretter. Dessa engångspoddar är lätta att ta med sig överallt och passar perfekt i din ficka eller handväska. Med ett brett utbud av smaker, från fruktiga till tobakssmaker, finns det något för alla smaklökar. Vare sig du är ute på fest med vänner eller kopplar av hemma, är N One den idealiska vaping-kamraten. Välj mellan olika serier som Classic, Cystal Mesh, Mesh Pod System eller E-vätska för att hitta det som passar dig perfekt..

Säkerheten är en prioritet när det gäller N One. Dessa poddar är tillverkade enligt de högsta standarderna och har genomgått rigorösa tester för att säkerställa att de är säkra att använda. Du kan känna dig trygg med ditt val av N One.

Så varför vänta? Ta steget mot en hälsosammare livsstil med N One. Utforska vårt sortiment, hitta din favoritsmak och upptäck fördelarna med att välja N One engångsvape.


Vanliga frågor och svar om N One (FAQ)

Vad är N One?

N One är en serie engångs vape, även kända som engångs e-cigaretter, som är utformade för vaping. Dessa poddar kommer färdigladdade med e-juice och är redo att användas direkt ur förpackningen.

Finns det olika smaker att välja mellan?

Ja, N One erbjuder en mängd olika smaker, inklusive fruktiga smaker som jordgubb och mango, samt klassiska tobakssmaker och andra spännande alternativ. Det finns något för alla smaklökar.

Är N One lämplig för nybörjare?

Absolut, N One är perfekt för nybörjare. Dessa enheter är enkla att använda och kräver ingen tidigare vaping-erfarenhet. Det är ett utmärkt sätt att komma igång med vaping.

Kan jag använda N One för att sluta röka?

Ja, många människor använder N One som ett alternativ till traditionella cigaretter när de försöker sluta röka. Eftersom N One innehåller nikotin kan det hjälpa till att lindra röksug.

Är N One säkra att använda?

Ja, N One engångspodar är tillverkade enligt höga säkerhetsstandarder och har genomgått rigorösa tester för att säkerställa att de är säkra att använda. Säkerhet är en prioritet.

Finns det några speciella hälso- eller åldersbegränsningar för att använda N One-podar?

Ja, för att använda N One engångs e-cigg måste du vara över 18 år. Dessutom, som med alla vaping-produkter, bör personer med kända hälsoproblem eller som är gravida rådfråga en läkare innan de börjar använda N One-poddar för att säkerställa att det är säkert för dem. 

Hur länge räcker en N One-pod?

Livslängden på en N One-pod kan variera beroende på användning, men de flesta poddar räcker i genomsnitt ett par hundra bloss.

Kan jag ta med min N One överallt?

Absolut, N One är små och smidiga, vilket gör dem lätta att ta med överallt. De är perfekta för resor och är diskreta att använda.

Finns det några speciella underhållskrav för N One?

Nej, N One engångs ecigg kräver ingen speciell underhållning eller rengöring. Du behöver bara använda dem tills de är tomma och sedan slänga dem.

Var kan jag köpa N One engångs vape?

Du kan köpa N One engångsvape online på här på onevape.se. Se till att köpa från pålitliga källor för att säkerställa produktkvalitet och äkthet.


N One engångs vapes | 20mg Nic Salt | 24 smaker

N One engångspoddar är ett alternativ för dig som vill sluta röka. N-One engång e-cigg kommer i 24 st olika smaker och kräver inga förkunskaper före användning, perfekt för nybörjaren. Alla disposables är redan förfyllda med e-juice smak och behöver inte laddas innan användning. När din None engångsvape är slut, så slänger du den och öppnar en ny N One el-cigg.

Enkelt att använda din N One Disposable Engångs E-cigarett

Att använda N-One vapes är enkelt och kräver ingen förkunskap. NOne e-cigg aktiveras automatiskt i samband med inhalering av e-juicen, väldigt användarvänlig. El-ciggen skapar vid inhalering en ånga, med nikotin. Eftersom N One puff bar är kompakt och smidig i sin design så får du lätt plats med den i fickan. När engångspodden är slut så slänger du den och öppnar en ny, på så sätt kan du lätt byta mellan olika smaker.

Innehåll i N-One e-cigaretter

N One disposable e cigaretter kommer färdigladdade direkt ut paketet och har ca 600 st puffar, vilket motsvarar ca 60 st cigaretter. N One e-cigg innehåller e-juice med nikotin salt och har en VG/PG ratio på 50/50. Den typen av nikotinsalt absorberas snabbt av kroppen redan vid låga temperaturer och kräver därmed inga starka förbränningstemperaturer. NOne engångsvapes innehåller 20mg/ml nikotinsalt och finns i 24 olika smaker.

N One engångspod finns i 24 st olika smaker

N-Ones e-cigg kommer i 24 härliga och varierande smaker. Välj mellan smaker av blandade bär, söta frukter, traditionell tobak, uppfriskande mentol, sval pepparmint, fruktiga skittles och mycket mer. 

N One Banana Ice – Banan och cooling
N One Berry Blast – Blåbär, jordgubbar och björnbär
N One Black Ice – Svartvinbär och cooling.
N One Blackcurrant Grape – Svartvinbär och vindruvor.
N One Blackcurrant Lemonade – Svarta vinbär och citron lemonad.
N One Blue Raspberry – Blå hallon.
 • N One Blueberry – Blåbär.
N One Cola Ice – Cola (läsk) och cooling.
N One Creamy Tobacco – Krämig tobak.
N One Grape Ice – Vindruvor och cooling.
N One Double Apple – Dubbel äpple Shisha / Vattenpipa.
N One Ice Mango – Mango och kylning.
N One Ice Mint – Mint och kylning.
N One Menthol – Klassisk mentol.
N One Orange Ice – Apelsin och cooling.
N One Passion Grapefruit – Passionsfrukt och grapefrukt
N One Peach Ice – Persika och cooling.
N One Pineapple Ice – Ananas och cooling.
N One Raging Bull NRG – Energidryck och cooling.
N One Rainbow Fizz – Godiset Skittles.
N One Strawberry Banana –Jordgubb och banan
N One Strawberry Ice – Jordgubb och cooling.
N One Tobacco – Klassisk Tobak.
N One Watermelon Ice – Vattenmelon och cooling.