• One Vape - störst i Sverige på Engångs Vape, E-cigg och E-juice
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

ElfBar V2

Elf Bar V2 engångsvapes är nya och förbättrade versioner av den populära Elf Bar 600. Idealisk som en nybörjarvänlig vape, varje elfbar V2 kommer förfylld med 2ml 20mg nic salt vape juice, som tillfredsställer suget snabbt, ger en smidig halsträff och ger dig puffar som räcker hela dagen. Varje ElfBar 2 har en mesh coil som förstärker smaken och säkerställer att ingen e-vätska går till spillo. Vi har alla Elf Bar 2-smaker som finns tillgängliga i Sverige, såsom välbekanta klassiker som Cola, Kiwi Passion Fruit Guava och Watermelon för att nämna några. Prova Elfbar 2 idag och hitta dina nya favorit!

Elf Bar V2 Mesh engångsvapes. Äntligen på Svenska marknaden.

Vad är ElfBar V2 Mesh engångs vapes? 
Elf Bar V2 Mesh är ett lättanvänt och bekvämt engångs vape system. Elf bar v2 förbättrar designen av den bästsäljande engångs e-ciggen Elf Bar 600 och har mesh coils som förstärker smaken och ser till att ingen e-vätska slösas bort.. Varje ElfBar v2 aktiveras automatisk vid inhalering och levereras förfylld med 2ml 20mg nikotinsalt e-vätska, vilket ger en jämn vape upplevelse och tillfredsställer suget snabbt.

Hur länge håller en ELF BAR v2? 
Elf Bar engångs V2:s håller jämna steg med konkurrenterna och ger dig bloss som räcker dig hela dagen. Som alla engångsvapor, när e-juicen inuti är klar kan du bara flytta över till en ny. Deras kompakta konstruktion gör det också enkelt att ta med sig ett extra om du skulle behöva.

Är Elf Bar 2 laglig? 
Äkta Elf Bar V2 - som de vi har i lager - är lagliga att köpa så länge du är 18 år eller äldre. Förfalskade produkter som utger sig för att vara Elf Bar V2s kan komma in på marknaden. Ett enkelt sätt att urskilja om din Elfbar 2 är äkta eller inte är om det är över 2ml eller innehåller mer än 20 mg / 2 % nikotin, så är det troligen olagligt. Om du har några funderingar över produkter du har köpt någon annanstans, kontakta oss så hjälper vi dig.

Är ELFBAR 2 säkra? 
Elf Bar 2s är lika säkra som alla andra vape, den enda skillnaden är att de kommer förfyllda med e-vätska och med ett förladdat batteri. Det finns ingen tobak inuti en Elf V2, bara e-vätska som innehåller nikotin som värms upp till ånga. År av forskning och studier har visat att vaping är 95 % mindre skadligt än rökning. Liksom alla andra typer av vape rekommenderas inte Elf Bars för icke-rökare.

När ska jag byta min Elfbar v2? 
 Varje Elfbar 2 har en liten lysdiod som blinkar när den har slut på vätska eller batteri. Dessa engångs e-cigaretter är inte påfyllningsbara som poddar och tankar - det är detta som gör dem så enkla och smidiga. Kartong- och plastförpackningarna är återvinningsbara, och enheten återvinns i en batteri/elektronik-återvinningskärl.

Vilken är den bästa ELFBAR V2 smaken? 
Elf Bars är kända för sina intensiva, kraftfulla smaker, och det kan vara svårt att veta var man ska börja. Om du är ute efter en snabb rekommendation är de klassiska Elf-smakerna watermelon, kiwi passionsfruit guava och cherry populära val. I slutet av dagen är den bästa smaken den som får dig att sluta röka, och vi rekommenderar att du kollar in hela Elf Bar-sortimentet för mer inspiration.

Vad innehåller i Elf-Bar 2 e-cigaretter?
Elf-bar 2 e-cigaretter innehåller e-juice med en nikotinhalt på 20mg salt och har en VG/PG ratio på 50/50. Denna typen av nikotinsalt absorberas snabbt av kroppen redan vid låga temperaturer och kräver därmed inga starka förbränningstemperaturer. Elfbar v2 engångsvapes innehåller 20mg/ml nikotinsalt och finns i 12 olika smaker.

Elfbar 2 engångspod finns i 12 st olika smaker
Elf bar V2 e-cigg finns i 12 olika smaker. De tolv olika smakerna är:

Elfbar V2 Mesh Blue Razz Lemonade – Blå hallon och lemonad.
Elfbar V2 Mesh Blueberry Raspberry – Blåbär och hallon.
 Elfbar V2 Mesh Blueberry Sour Raspberry – Blåbär och sura hallon.
Elfbar V2 Mesh Blueberry – Blåbär.
Elfbar V2 Mesh Cherry Cola – Körsbär och cola (läsk).
Elfbar V2 Mesh Cherry – Körsbär.
Elfbar V2 Mesh Grape – Vindruvor.
Elfbar V2 Mesh Kiwi Passion Fruit Guava – Kiwi, Passionsfrukt och guava.
 • Elfbar V2 Mesh Mad Blue – Blåbär, hallon och svarta vinbär.
Elfbar V2 Mesh Pink Lemonade – Rosa lemonad.
Elfbar V2 Mesh Strawberry Raspberry Cherry Ice
– Jordgubb, hallon, körsbär och cooling.
Elfbar V2 Mesh Watermelon – Vattenmelon.