• One Vape - störst i Sverige på Engångs Vape, E-cigg och E-juice
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

N One Crystal Mesh Engångs Vape

N One disposables är ett företag från England vars uppdrag är att skapa en simpel och praktisk enhet,  så att aktiva vejpare kan uppleva det simpla sättet att njuta av sina vape enklare än någonsin. Bara med ett enda bloss eller fler, N-One vill ge vejpare en omedelbar vape redo att användas och ha en tillfredsställande smak från början till slut.

N One Crystal Mesh Engångs Vape / E-cigg är det senaste tillskottet från N one och kommer i 17 st olika smaker. Dessa nya och förbättrade versioner av N-One mesh crystal är fyllda med e-juice i 20mg nikotinsalt, och är förladdade så N One crystal Mesh Disposable är redo att användas direkt ur lådan och behöver ingen påfyllning eller laddning. Perfekt för nybörjaren, du använder enkelt N-One Crystal engångs mesh vapes utan några som helst förkunskaper om vaping.

N One Crystal Mesh engångs vapes | 20mg Nic Salt | 17 smaker

N One Crystal Mesh engångspoddar är ett alternativ för dig som vill sluta röka. N-One crystal mesh engång e-cigg kommer i 17 st olika smaker och kräver inga förkunskaper före användning, perfekt för nybörjaren. Alla n One disposables är redan förfyllda med e-juice smak och behöver inte laddas innan användning. När din None mesh crystal engångsvape är slut, så slänger du den och öppnar en ny N One el-cigg.

Enkelt att använda din N One Crystal mesh Disposable Engångs E-cigarett

Att använda N-One Crystal vapes är enkelt och kräver ingen förkunskap. NOne e-cigg aktiveras automatiskt i samband med inhalering av e-juicen, väldigt användarvänlig. El-ciggen skapar vid inhalering en ånga, med nikotin. Eftersom N One puff bar är kompakt och smidig i sin design så får du lätt plats med den i fickan. När engångspodden är slut så slänger du den och öppnar en ny, på så sätt kan du lätt byta mellan olika smaker.

Innehåll i N-One Crystal mesh e-cigaretter

N One mesh Crystal disposable e cigaretter kommer färdigladdade direkt ut paketet och kan börjas användas direkt. N One e-cigg innehåller e-juice med nikotin salt och har en VG/PG ratio på 50/50. Den typen av nikotinsalt absorberas snabbt av kroppen redan vid låga temperaturer och kräver därmed inga starka förbränningstemperaturer. NOne crystal engångsvapes innehåller 20mg/ml nikotinsalt och finns i 17 olika smaker.

N One engångspod finns i 17 st olika smaker

N One Crystal mesh e-cigg finns i 17 olika smaker. De sjutton olika smakerna är:

N One Crystal Mesh, Berry Blast – Blandade bär.
N One Crystal Mesh, Blue Raspberry – Blå Hallon.
N One Crystal Mesh, Blueberry – Blåbär.
N One Crystal Mesh, Bubblegum – Bubbelgum (tuggummi).
N One Crystal Mesh, Cola Ice – Cola (läsk) och cooling.
N One Crystal Mesh, Fizzy Cherry – Körsbär och cooling.
 • N One Crystal Mesh, Grape Ice – Vindruvor och cooling.
N One Crystal Mesh, Mango Ice – Mango och cooling.
N One Crystal Mesh, Peach Ice – Persika och cooling.
N One Crystal Mesh, Strawberry Ice – Jordgubb och cooling.
N One Crystal Mesh, Strawberry Watermelon Bubblegum – Jordgubb, vattenmelon och bubbelgum.
N One Crystal Mesh, Watermelon Ice – Vattenmelon och cooling.
N One Crystal Mesh, Double Apple – Äpple (Shisha).
N One Crystal Mesh, Menthol – Mentol.
N One Crystal Mesh, Mint Ice – Mint och cooling.
N One Crystal Mesh, Rainbow Fruits – Blandade frukter.
N One Crystal Mesh, Tobacco – Tobak.