• One Vape - störst i Sverige på Engångs Vape, E-cigg och E-juice
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Engångs Vape

Engångs podd / e-cigg, även kallade disposable, engång e-cigg eller puffbar är en vejp du använder tills den tar slut, och sedan slänger och öppnar en ny. Detta är perfekt för nybörjare eller den som vill testa ecigg för att sluta röka. På denna sidan hittar du ett ex antal Engångs podds / e-cigg från olika leverantörer som tagit fram deras bästa smaker för att hjälpa er att sluta röka. Du kanske bara behöver en reserv vape när du är på språng? Då är en engångs vape / disposable ett utmärkt val för dig att göra det så smidigt och enkelt som möjligt.

Stort utbud av Engångs Vape med marknadens bästa priser

Här hittar du ett stort utbud av de bästa Engångs Vape märkena på marknaden till marknadens bästa priser. Vill du ha färdiga produkter på stört utan krångel, ja då är en Engångs Vape ett perfekt alternativ för dig. Våra Engångs Vape finns i flertalet olika smaker. Smakerna som finns i vårt utbud ger dig en fräsch touch av frukter i alla dess slag. Utöver dessa smaker finns även vanlig tobaksmak, kaffe, menthol och mycket därtill. Designerna för våra Engångs Vape varierar också och ger dig fler valmöjligheter för att hitta just din stil. Märkena som vi tillhandahåller i vårt utbud av Engångs Vape är N One, Pod Salt GO 600, Voom Iris, Frunk Bar, Panther Bar samt fler därtill. Är detta av intresse så tveka inte att ta en titt på utbudet av Engångs Vape som vi erbjuder. Med största sannolikhet kommer du hitta något i din smak.

Engångs Vape för direkt användning

Syftet med en Engångs Vape är att du snabbt och smidigt skall kunna sätta igång med vejpningen utan att behöva tänka på att fylla den med e-juice innan användning. Det enda du behöver göra är att ta den ur förpackningen så har du en färdig produkt för direkt användning. En enkel process som inte kräver några kunskaper om hur du exempelvis skall fylla din Engångs Vape med olika smaker. Perfekt för den som är nybörjare tillika den erfarne som föredrar vejpning utan en procedur innan användning.

Engångs Vape skonsam för halsen

Våra Engångs Vape ger dig en rökkänsla vid användning med en dos av nikotin som är skonsammare för halsen. När du drar in ett bloss så kommer du känna av smaken från e-juicen som du själv har valt. Ångan du blåser ut är oftast helt doftfri men ibland kan det komma en lukt som varar i nån sekund. Är du någon som är van vid vanlig rökning så kan en bra start av smak vara vanlig tobakssmak för att därefter testa nya smaker.

Vad innehåller en Engångs Vape?

Alla våra Engångs Vape märken innehåller Saltnikotin i kombination med e-juicer i olika smaker. Denna relativt nya sort av nikotin bidrar till att kroppen kan ta upp nikotinet redan vid låga temperaturer. En basvätska innehållande nikotin med en tillsatt syra. När saltnikotin inhaleras så bidrar det till en mer skonsammare upplevelse som inte retar upp halsen på samma vis som vanligt nikotin. Detta eftersom saltnikotin innehar ett lägre PH-värde i jämförelse med andra traditionella nikotinlösningar. Denna variant av nikotin har ökat i popularitet på grund av förmågan att snabbt samt effektivt stilla begäret ur ett mer hälsosamt perspektiv. Därav behövs det inte mer än några bloss för att det skall stilla begäret. Rekommendationerna från oss är att hitta sina rutiner som passar dina personliga behov. Samtliga märkena av våra Engångs Vape innehåller 20 mg saltnikotin.

Hur länge räcker en Engångs Vape?

Beroende på hur frekvent du använder din Engångs Vape har påverkan i hur länge den kan användas. Vi har en salig blandning av flera sorter som klarar från 450 bloss/puffar upp till 675 bloss/puffar. För att göra en jämförelse med vanliga cigaretter så innefattas 450 bloss/puffar ungefär 45 stycken vanliga cigaretter. Detta är en ungefärlig jämförelse då det mesta grundar sig på hur mycket du drar in vid varje bloss. Drar du exempelvis mindre bloss så kommer det med största sannolikhet att även räcka längre och vice versa.

Fördelar med Engångs Vape

Det finns många fördelar när det kommer till en Engångs Vape. Den största fördelen som vi redan nämnt och som bör nämnas igen är dess användning. Inga krusiduller eller tankeverksamhet krävs om vad som skall göras. Utan när du fått hem en Engångs Vape som du beställt från oss så är det enda du behöver göra är att öppna förpackningen så är den startklar för vejpning. Detta är ett perfekt alternativ oavsett om du är nybörjare eller en erfaren vejpare. Vid användning av Engångs Vape så behöver du heller inte oroa dig för att lägenheten skall gulna med tiden. Röken av en Engångs Vape ger inga missfärgningar på tapeter och dylikt. Du slipper även efterföljande missfärgningar på tänder som är vanligt förekommande hos vanliga rökare. Säkerhetsaspekter av användningen med en Engångs Vape har också sina fördelar. Eftersom när en Engångs Vape används innefattas den inte av någon eld, vilket i sin tur raderar ut de brandfarliga aspekterna ur ekvationen. Med en Engångs Vape kan du alltså känna dig trygg och säker utan att exempelvis oroa dig om du släckte den där ciggen ordentligt när du lämnade lägenheten. Röken som du dessutom blåser ut från en Engångs Vape ger ingen stinkande lukt som kan störa din omgivning.

Engångs Vape ett hälsosammare alternativ

Det finns även hälsosamma fördelar om en jämförelse skall göras med vanliga cigaretter. Bevisningen att Engångs Vape är helt ofarliga finns det ingen bevis för men samma parametrar kan dras till snuset vi säljer i Sverige som också innehåller nikotin. Så vilka slutsatser kan dras av det? Att Engångs Vape är med 99% sannolikhet mindre skadliga än vanliga cigaretter. Koncentrationen som utgör en Engångs Vape kommer i så extremt låga doser om en jämförelse görs med cigaretter. Ångan som du blåser ut vid användning av en Engångs Vape innehåller en mycket lägre koncentration av kemikalier. Detta är anledningen till att lukten från ångan inte sätter sig på kläder och dylikt. Alltså till skillnad från vanliga cigaretter så är det inte rök du inhalerar utan en form av ånga.

Engångs Vape online

Vi tycker att det skall vara kul att handla Engångs Vape och därav erbjuder vi både ett stort utbud men även en stor variation av Engångs Vape för dig som kund. Dessutom ser vi till att processen från beställning till leverans går så snabbt och smidigt som möjligt. Snabba leveranser med billig frakt är mottot vi eftersträvar för att tillgodose de bästa leveransalternativen för dig som kund. Vi är även grossister av e-cigg, Vape och e-juicer och därav samarbetar vi med flertalet återförsäljare i Sverige som tillhandahåller våra produkter i deras butiker runt hela landet.

Vanliga frågor och svar om engångsvape

Vad är en engångsvape?

En engångsvape är en förbrukningsprodukt som är utformad för att användas en enda gång och sedan kastas. Den innehåller en förinstallerad batteri och e-vätska och kräver ingen påfyllning eller laddning.

Vad är e-vätska?

E-vätska, även känd som e-juice eller vapevätska, är en vätska som innehåller nikotin (i vissa fall) och smakämnen. Den används i en vape-enhet för att producera ånga som användaren inhalerar.

Hur använder jag en engångsvape?

Användningen av en engångsvape är enkel. Du behöver bara ta ett andetag genom munstycket, och enheten aktiveras automatiskt. Det finns inga knappar eller inställningar att oroa sig för.

Innehåller alla engångsvaporizers nikotin?

Nej, inte alla engångsvaporizers innehåller nikotin. Vissa varianter är nikotinfria och innehåller bara smakämnen.

Är engångsvaporizers säkrare än traditionella cigaretter?

Engångsvaporizers anses vara mindre skadliga än traditionella cigaretter eftersom de inte innehåller många av de skadliga ämnen som finns i tobaksrök. Men de är inte helt riskfria och bör undvikas av icke-rökare och ungdomar.

Kan jag använda engångsvaporizers inomhus?

Regler för användning av engångsvaporizers inomhus varierar beroende på platsen och dess policy. Många ställen tillåter inte användning inomhus, och det är viktigt att respektera dessa regler.

Hur länge räcker en engångsvape?

Livslängden på en engångsvape varierar beroende på modellen och hur ofta den används. De flesta engångsvaporizers räcker vanligtvis för några hundra inhalationer.

Kan jag återvinna en engångsvape?

De flesta engångsvaporizers är inte återvinningsbara eftersom de innehåller elektroniska komponenter. De bör kasseras på ett ansvarsfullt sätt enligt lokala föreskrifter.

Vad är fördelarna med att använda en engångsvape?

Fördelarna med engångsvaporizers inkluderar enkelhet, portabilitet och tillgänglighet. De är också ett alternativ för personer som vill minska sin konsumtion av tobak.

Finns det några risker med att använda engångsvaporizers?

Även om engångsvaporizers anses vara mindre skadliga än cigaretter, är det fortfarande vissa risker, inklusive möjlig nikotinberoende och okända långsiktiga hälsoeffekter. Det är viktigt att vara medveten om dessa risker och använda dem ansvarsfullt.