• One Vape - störst i Sverige på Engångs Vape, E-cigg och E-juice
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Lost Frunk Engångs Vape

Lost Frunk från Frunk Bar är en kompakt och diskret engångs vape. En flaskformad design gör att den är bekvämare att hålla i och lätt att använda, bättre än traditionella pennliknande engångs e-cigg. Lost Frunk engångsvape kommer förfylld med 2ml e-juice i varje enhet och 20mg premium nikotinsalt. Tack vare sin dubbel Mesh-teknik, producerar Lost Frunk engångs podd en rik och tillfredsställande vape som kommer räcka dig hela dagen. 

Lost Frunk engångs vapes | 12 smaker

Lost Frunk engångspoddar är ett alternativ för dig som vill sluta röka. Lost-Frunk engång e-cigg kommer i 12 st olika smaker och kräver inga förkunskaper före användning, perfekt för nybörjaren. Alla lostfrunk disposables är redan förfyllda med e-juice smak och behöver inte laddas innan användning. När din Lostfrunk engångsvape är slut, så slänger du den och öppnar en ny Lost Frunk el-cigg.

Enkelt att använda din Lost Frunk Disposable Engångs E-cigarett

Att använda Lost-Frunk vapes är enkelt och kräver ingen förkunskap. LostFrunk e-cigg aktiveras automatiskt i samband med inhalering av e-juicen, väldigt användarvänlig. El-ciggen skapar vid inhalering en ånga, med nikotin. Eftersom Lost Frunk puff bar är kompakt och smidig i sin design så får du lätt plats med den i fickan. När engångspodden är slut så slänger du den och öppnar en ny, på så sätt kan du lätt byta mellan olika smaker.

Innehåll i Lost-Frunk e-cigaretter

Lost Frunk disposable e cigaretter kommer färdigladdade direkt ut paketet och är redo att användas. Lost frunk e-cigg innehåller e-juice med nikotin salt och har en VG/PG ratio på 50/50. Den typen av nikotinsalt absorberas snabbt av kroppen redan vid låga temperaturer och kräver därmed inga starka förbränningstemperaturer. Lostfrunk engångsvapes innehåller 20mg/ml nikotinsalt och finns i 30 olika smaker.

Lostfrunk engångspod finns i 12 st olika smaker

Lost Frunk e-cigg finns i 12 olika smaker. De tolv olika smakerna är:

Lost Frunk, Apple Frost – Äpple och cooling.
Lost Frunk, Blueberry Chew – Blåbär och tuggummi.
Lost Frunk, Blueberry Pomegranate – Blåbär och granatäpple.
Lost Frunk, Blueberry Raspberry – Blåbär och hallon.
Lost Frunk, Blues Berry – Blåbär.
Lost Frunk, Cherry Frost – Körsbär och cooling.
Lost Frunk, Mango Squeeze – Mango.
Lost Frunk, Peach Mango Guava – Persika, mango och guava.
Lost Frunk, Ruby Lemonade – Grapefrukt och lemonad.
Lost Frunk, Strawberry Frost – Jordgubb och cooling.
Lost Frunk, Strawberry Watermelon Bubblegum – Jordgubb, vattenmelon och tuggummi.
Lost Frunk, Watermelon Frost – Vattenmelon och cooling.