• One Vape - störst i Sverige på Engångs Vape, E-cigg och E-juice
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

N One ZERO Mesh Engångs Vape

N One disposables är ett företag från England vars uppdrag är att skapa en simpel och praktisk enhet,  så att aktiva vejpare kan uppleva det simpla sättet att njuta av sina vape enklare än någonsin. Bara med ett enda bloss eller fler, N-One vill ge vejpare en omedelbar vape redo att användas och ha en tillfredsställande smak från början till slut.

N One ZERO nikotinfria poddar är ett smidigt sätt som förenklar din vardag och gör e-cigg tillgängligt för alla som tidigare tvekat på grund av rädsla för strul eller att det skulle vara omständligt.  Kompakt men fortfarande effektiv så det finns inget behov av att kompensera med en större och kraftfullare maskin utan passar lättare in i din vardag utan besvär eller att väcka uppmärksamhet.  En pod innehåller 7ml e-vätska, tack vare att den är nikotinfri så kan man fylla enheterna med mer e-juice - vilket ger mer puffar! Det kommer att ta lång tid innan du behöver byta till en ny engångs vape..

N One ZERO Mesh engångs vapes | Nikotinfri | 6 smaker

N One engångspoddar är ett alternativ för dig som vill sluta röka. N-One engång e-cigg kommer i 6 st olika smaker och kräver inga förkunskaper före användning, perfekt för nybörjaren. Alla disposables är redan förfyllda med nikotinfri e-juice smak och behöver inte laddas innan användning. När din None engångsvape är slut, så slänger du den och öppnar en ny N One el-cigg.

Enkelt att använda din N One Zero Mesh Disposable Engångs E-cigarett

Att använda N-One vapes är enkelt och kräver ingen förkunskap. NOne e-cigg aktiveras automatiskt i samband med inhalering av e-juicen, väldigt användarvänlig. El-ciggen skapar vid inhalering en ånga som är nikotinfri. Eftersom N One puff bar är kompakt och smidig i sin design så får du lätt plats med den i fickan. När engångspodden är slut så slänger du den och öppnar en ny, lättare än så blir det inte.

Innehåll i N-One-Zero e-cigaretter

N One disposable e cigaretter kommer färdigladdade direkt ut paketet och har ca 2000 st puffar. N One e-cigg innehåller nikotinfri e-juice och har en VG/PG ratio på 50/50.

N One zero engångspod finns i 6 st olika smaker

N One e-cigg finns i 6 olika smaker. De sex olika smakerna är:

N One ZERO Mesh, Berry Blue – Färska och sötsyrliga blåbär.
N One ZERO Mesh, Berry Burst – En blandning av nyplockade och läckra bär.
N One ZERO Mesh, Bubble Chew – Sött, klassiskt rosa tuggummi.
N One ZERO Mesh, Frozen Mango – Tropisk och söt mango med bitande kyla.
N One ZERO Mesh, Frozen Watermelon – Saftig och söt vattenmelon med bitande kyla.
N One ZERO Mesh, Raspberry Blues – Godisliknande söta blå hallon.