• One Vape - störst i Sverige på Engångs Vape, E-cigg och E-juice
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Frunk Bar Engångs Vape

Om du funderar på att sluta röka och vill hålla det så simpelt som möjligt, då är Frunk Bar något för dig. Detta är den perfekta backup-engångsvapen när du är på väg till jobbet, på resa eller ska ha en utekväll. Använd simpelt utan några förberedelser och sedan återvinn på bästa möjligaste sätt. Frunk Bar är baserade i Manchester och tillhandahåller som en av de största aktörerna med engångsvape i Storbritannien och finns tillgängliga för vapers över hela världen med sina vapingprodukter. 

Frunk Bar Engångs Vape / E-cigg finns i 33st olika smaker. Frunk-bar är fyllda med e-juice i 20mg nikotinsalt och är laddade, så frunk bar Disposable är redo att användas direkt ur lådan och behöver ingen påfyllning eller laddning. Perfekt för nybörjaren, du använder enkelt Frunk-Bar engångs vapes utan några som helst förkunskaper om vaping.

Frunk Bar Engångs Vape: Sveriges Bästa E-cigg

Frunk Bar är verkligen värd att uppmärksammas för sin nyskapande roll inom e-cigaretter och vaping. Med 30 delikata smaker, en överväldigande mängd puffar och den mest avancerade mesh-coil-tekniken, är Frunk Bar Vape här för att omvandla vår vaping-upplevelse på ett otroligt sätt. 

Frunk Bar Mesh: Överblick

Frunk Bar är en banbrytande engångs vape som ger dig en otroligt smidig, bekväm och smakrik vapingupplevelse! Oavsett om du är ny på vaping-scenen eller en erfaren veteran, kommer Frunk Bar att blåsa dig bort med sina fantastiska funktioner!

Utforska 33 Fantastiska Smaker

Frunk Bar erbjuder dig en värld av smaker med sina 33 fantastiska alternativ. Oavsett om du är en älskare av fruktiga, uppfriskande eller traditionella smaker, kommer Frunk Bar att överträffa dina förväntningar. Varje smak är skickligt framtagen för att ge dig en autentisk och tillfredsställande vaping-upplevelse. Upplev den uppfriskande känslan av mint, den saftiga sötman av vattenmelon eller det klassiska tuggummit - du kommer att bli hänförd av mångfalden i Frunk Bars sortiment.

Få Många Puffar med Frunk Bar

Frunk Bars förmåga att leverera en mängd puffar med konsekvent hög smakkvalitet är verkligen imponerande. Tack vare Mesh Coil, 2ml e-juice och ett kraftfullt batteri, kan du lita på att Frunk Bar inte kommer att svika dig mitt i användningen. Dess långa batteritid innebär att du kan njuta av din vape under längre perioder utan behov av enhetsbyte. Oavsett om du reser eller bara vill ha en tillförlitlig vape till hands, är Frunk Bar det perfekta valet för dig.

Bli Tillfredsställd Med 20mg Nikotinsalt

Frunk Bar är en fantastisk produkt, laddad med förstklassig e-juice som innehåller 20 mg nikotinsalt. Detta garanterar en mjuk och tillfredsställande nikotinupplevelse, skonsam mot halsen. Oavsett om du är en före detta rökare på jakt efter ett hälsosammare alternativ eller redan njuter av vejpning, kommer Frunk Bar att överträffa dina förväntningar. Tack vare nikotinsaltet absorberas nikotinet snabbt vilket innebär att du kan känna tillfredsställelse snabbare än med traditionell e-juice.

Slipp Att Fylla På Eller Ladda Med Frunk Bar Mesh

Frunk Bar utmärker sig verkligen med sin enkelhet och användarvänlighet. Den kommer förpackad och redo att användas direkt - ingen påfyllning eller laddning krävs. Detta gör den till det perfekta valet för nybörjare som vill undvika komplicerade enheter. Allt du behöver göra är att öppna förpackningen, ta ett bloss, och du är redo att njuta av din favoritsmak. Så smidigt!

Bättre Smak Och Mer Rök Med Mesh-Coil

Frunk Bar Mesh revolutionerar vaping-världen med sin banbrytande mesh-coil-teknologi. Denna teknik erbjuder en rad fördelar som förstärker din vaping-upplevelse. Få ut mer av smaken, njut av längre batteritid och upplev större ångproduktion. Med mesh-coil kan du förvänta dig en jämnare och mer intensiv smakupplevelse som varar längre, vilket ger dig friheten att njuta av din vape utan bekymmer om att batteriet tar slut. För de som älskar att skapa stora ångmoln kommer mesh-coil-teknologin definitivt att överträffa dina förväntningar med sina fantastiska ångproduktionsegenskaper.

Varför Välja Frunk Bar Mesh?

Med en överflöd av vape-enheter och e-cigarettalternativ tillgängliga, kan det vara en utmaning att göra rätt val. Men Frunk Bar Mesh skiljer sig från mängden på flera imponerande sätt:

  • Enkel att använda: Frunk Bar kommer i en förpackning som är redo att användas direkt. Det finns inget behov av påfyllning eller laddning, vilket gör den till det perfekta valet för nybörjare.

  • Mesh-Coils: Mesh-coils erbjuder en överlägsen vaping-upplevelse, fylld med rikare smaker, förlängd batterilivslängd och ökad ångproduktion. Det är verkligen en uppgradering som tar din vaping till nästa nivå.

  • Smaker: Med ett överflöd av 30 otroliga smaker att upptäcka, kommer du ständigt att bli förvånad över de unika smakkombinationerna. Frunk Bar garanterar en upplevelse som tillfredsställer alla smaklökar.

  • Saltnikotin: Med 20 mg nikotinsalt får du en jämn och tillfredsställande nikotinupplevelse som är skonsam mot halsen. Denna optimala mängd ger dig en mjuk och behaglig upplevelse, vilket gör det till ett utmärkt val för de som söker en mildare men ändå effektiv lösning.

  • Batteritid: Frunk Bar utmärker sig med sin imponerande batteritid, vilket gör att den varar längre än de flesta andra engångs vape-enheter. Detta är verkligen enastående!

Därför Ska Du Välja Frunk Bar Mesh: Det Perfekta Valet För Enkelt Användande Av E-Cigaretter

Att bestämma sig för Frunk Bar är ett beslut du inte kommer att ångra. Med sina enastående egenskaper och fördelar, står Frunk Bar ut som den ultimata engångs vape-enheten för alla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren vaper. Frunk Bar erbjuder en imponerande palett av 30 olika smaker, vilket ger dig chansen att ständigt upptäcka nya och spännande smakkombinationer. Oavsett om du har en förkärlek för fruktiga toner, uppfriskande mint eller den tidlösa tobakssmaken, finns det garanterat något som passar just din smak hos Frunk Bar.

Frunk Bar levererar enastående prestanda med ett överflöd av puffar per enhet, vilket utklassar många andra engångs vape-enheter på marknaden. Denna långvariga och bekymmersfria vaping-upplevelse är idealisk för långa resor eller för att garantera att du alltid har en pålitlig e-cigarett till hands. Med 20 mg nikotinsalt i varje enhet, erbjuder Frunk Bar en mjuk och tillfredsställande nikotinupplevelse som är skonsam mot halsen. Detta gör Frunk Bar till det självklara valet för både tidigare rökare som söker ett mindre skadligt alternativ eller nuvarande e-cigg användare.

Frunk Bar utmärker sig verkligen med sin enkelhet, vilket är en av dess mest attraktiva egenskaper. Den kommer redo att användas direkt ur lådan, vilket innebär att du kan slippa bekymra dig om påfyllning av e-juice eller laddning. Detta gör den till det perfekta valet för nybörjare som föredrar att undvika krångel med komplicerad utrustning.

Frunk Bar, med sin banbrytande mesh-coil-teknologi, tar din vaping-upplevelse till en helt ny nivå. Den erbjuder inte bara mer smakintensitet och längre batteritid, utan också en ökad produktion av ånga. Detta innebär att du kan njuta av varje drag till fullo och uppleva en betydligt förhöjd njutning.

Frunk Bar engångs vapes | 600 / 800 bloss | 30 smaker

Frunk Bar engångspoddar är ett alternativ för dig som vill sluta röka. Frunk-Bar engång e-cigg kommer i 30 st olika smaker och kräver inga förkunskaper före användning, perfekt för nybörjaren. Alla disposables är redan förfyllda med e-juice smak och behöver inte laddas innan användning. När din frunkbar engångsvape är slut, så slänger du den och öppnar en ny Frunk bar el-cigg.

Enkelt att använda din Frunk Bar Disposable Engångs E-cigarett

Att använda Frunk-Bar vapes är enkelt och kräver ingen förkunskap. FrunkBar e-cigg aktiveras automatiskt i samband med inhalering av e-juicen, väldigt användarvänlig. El-ciggen skapar vid inhalering en ånga, med nikotin. Eftersom Frunk Bar puff bar är kompakt och smidig i sin design så får du lätt plats med den i fickan. När engångspodden är slut så slänger du den och öppnar en ny, på så sätt kan du lätt byta mellan olika smaker.

Innehåll i Frunk-Bar e-cigaretter

Frunk Bar disposable e cigaretter kommer färdigladdade direkt ut paketet och har ca 600-800 st puffar, vilket motsvarar ca 60 st cigaretter. Frunk bar e-cigg innehåller e-juice med nikotin salt och har en VG/PG ratio på 50/50. Den typen av nikotinsalt absorberas snabbt av kroppen redan vid låga temperaturer och kräver därmed inga starka förbränningstemperaturer. Frunkbar engångsvapes innehåller 20mg/ml nikotinsalt och finns i 30 olika smaker.

Frunkbar engångspod finns i 33 st olika smaker

Frunk Bar e-cigg finns i 33 olika smaker. De trettiotre olika smakerna är:

Frunk Bar Mesh Berry Lemonade – Bär och lemonad.
Frunk Bar Mesh Berry Mixer – Blandade bär.
 Frunk Bar Mesh Blackcurrant Menthol – Svarta Vinbär och mentol.
Frunk Bar Mesh Blue Razz – Blå hallon.
Frunk Bar Mesh Blue Razz Lemonade – Blå hallon och lemonad.
Frunk Bar Mesh Blueberry Bubblegum – Blåbärstuggummi.
Frunk Bar Mesh Blueberry Cherry Cranberry – Blåbär, körsbär och tranbär.
Frunk Bar Mesh Blueberry Fusion – Blåbär.
Frunk Bar Mesh Blueberry Pomegranate – Blåbär och granatäpple.
Frunk Bar Mesh Candy Banana – Banangodis (skumbanan).
 • Frunk Bar Mesh Cherry on Cola – Körsbär och kola.
Frunk Bar Mesh Cotton Candy – Sockervadd.
Frunk Bar Mesh Crushed Candy – Regnbågsgodis.
Frunk Bar Mesh Double Bubble – Bubbelgum.
Frunk Bar Mesh Fizzy Cola – Cola och cooling.
Frunk Bar Mesh Frozen Grape – Vindruvor och cooling.
Frunk Bar Mesh Frozen Strawberry – Jordgubb och cooling.
Frunk Bar Mesh Iced Mango – Mango och cooling.
Frunk Bar Mesh Menthol Mojito – Mojito och mentol.
Frunk Bar Mesh Mint Mania – Mint och mint.
Frunk Bar Mesh Peach on Ice – Persika och cooling.
Frunk Bar Mesh Pineapple Lemonade – Ananas och lemonad.
Frunk Bar Mesh Pink Lemonade – Rosa lemonad (hallon, citrus).
Frunk Bar Mesh Raging Bull NRG – Energisk energidryck.
Frunk Bar Mesh Sour Blue Razz – Sura blå hallon.
Frunk Bar Mesh Strawberry Bubblegum – Jordgubb och tuggummi.
Frunk Bar Mesh Strawberry Banana – Jordgubb och banan.
Frunk Bar Mesh Strawberry Watermelon Bubblegum – Jordgubb och vattenmelon tuggummi.
Frunk Bar Mesh Triple Mango – Mango, mango och mango.
Frunk Bar Mesh Tropical Fruits – Tropiska frukter.
Frunk Bar Mesh Twisted Apple – Vattenpipa-smak med äpple.
Frunk Bar Mesh Watermelon Splash – Vattenmelon och cooling.
Frunk Bar Mesh Yummy Gummy – Gelégodis.