• One Vape - störst i Sverige på Engångs Vape, E-cigg och E-juice
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Fizzy Juice Engångs Vape

Fizzy Juice Disposable Vape, en engångs e-cigg som har designats och tillverkats noggrant för att tillfredsställa alla vejpare från nybörjare till mer avancerade. Med en design i modern stil som är kompakt, elegant och mycket vänlig för fickan när du är på språng. Fizzy Juice Engångsvape har förfyllts med det allra bästa av deras prisbelönta och världsberömda smaker. Rika, lena och aptitretande smaker som gör dig uppfriskad och 100 % nöjd vid varje bloss.

Fizzy Engångs Vape / E-cigg finns i 16 st olika smaker. Dessa versioner av Fizzy-juice ger upp till 800st bloss / puffar. Fizzy är fyllda med e-juice i 20mg nikotinsalt, och är laddade, så Fizzy juice Disposable är redo att användas direkt ur lådan och behöver ingen påfyllning eller laddning. Perfekt för nybörjaren, du använder enkelt fizzyjuice engångs vapes utan några som helst förkunskaper om vaping.

Fizzy Juice engångs vapes | 600 bloss | 16 smaker

Fizzy engångspoddar är ett alternativ för dig som vill sluta röka. Fizzy Juice engång e-cigg kommer i 16 st olika smaker och kräver inga förkunskaper före användning, perfekt för nybörjaren. Alla fizzy disposables är redan förfyllda med e-juice smak och behöver inte laddas innan användning. När din Fizzy engångsvape är slut, så slänger du den och öppnar en ny Fizzy Juice el-cigg.

Enkelt att använda din Fizzy Disposable Engångs E-cigarett

Att använda Fizzy vapes är enkelt och kräver ingen förkunskap. FIZZY JUICE e-cigg aktiveras automatiskt i samband med inhalering av e-juicen, väldigt användarvänlig. El-ciggen skapar vid inhalering en ånga, med nikotin. Eftersom Fizzy puff bar är kompakt och smidig i sin design så får du lätt plats med den i fickan. När engångspodden är slut så slänger du den och öppnar en ny, på så sätt kan du lätt byta mellan olika smaker.

Innehåll i Fizzy juice e-cigaretter

Fizzy disposable e cigaretter kommer färdigladdade direkt ut paketet och har ca 600 st puffar, vilket motsvarar ca 40 st cigaretter. Fizzy juice e-cigg innehåller e-juice med nikotin salt och har en VG/PG ratio på 50/50. Den typen av nikotinsalt absorberas snabbt av kroppen redan vid låga temperaturer och kräver därmed inga starka förbränningstemperaturer. Fizzy engångsvapes innehåller 20mg/ml nikotinsalt och finns i 12 olika smaker.

Fizzy Juice engångspod finns i 16 st olika smaker

Fizzy e-cigg finns i 16 olika smaker. De sexton olika smakerna är:

Fizzy Juice Berry Lemonade – Bär och lemonad.
Fizzy Juice Bull Energy – Energidryck.
Fizzy Juice Fizzy Kola – Colasmak.
Fizzy Juice Wildberries – Blandade skogsbär.
Fizzy Juice Fruit Punch – Tropiska frukter.
Fizzy Juice Grape Candy – Druvor och godis.
Fizzy Juice Hazelnut Coffee – Hasselnöt och kaffe.
Fizzy Juice Lemon Cookies – Citronkakor.
Fizzy Juice Mango Banana – Mango och banan.
Fizzy Juice Mango Strawberry – Mango och jordgubb.
Fizzy Juice Mango Sunday – Mango och glass.
Fizzy Juice Orange Soda – Apelsinläsk.
Fizzy Juice Strawberry Peach – Jordgubb och persika.
Fizzy Juice Strawberry Sunday – Jordgubb och glass.
Fizzy Juice Tropical Cocktail – Exotisk frukt.
Fizzy Juice Watermelon Guava – Vattenmelon och guava.