• One Vape - störst i Sverige på Engångs Vape, E-cigg och E-juice
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

OXVA - Xlim SQ PRO Pod Startkit (MTL)

  • 399 kr

I lager

OXVA - Xlim SQ Pro Pod Startkit (MTL)

En liten men kraftig enhet för alla typer av vejpare!

Med sin nya design, mer kraft och större batteri representerar XLIM SQ PRO en naturlig utveckling för X-trem smak. Som en uppdaterad version av OXVAs bästsäljare Xlim SQ, erbjuder denna enhet en rad övertygande fördelar som kommer att tilltala såväl befintliga som nya användare. Den läckra fyrkantiga designen, kompletterad med en praktisk lanyard för att hänga enheten runt halsen, ger ett modernt och stilrent utseende. Med den nya 0. 96" TFT-skärmen med färggrann RGB-belysning lyfter upplevelsen till en helt ny nivå av skärpa och estetik. Dessutom kan du skräddarsy din XLIM SQ PRO genom att välja mellan flera teman, vilket ger dig möjlighet att anpassa enheten efter din personliga smak.

Något av de mest imponerande är batteriet på hela 1200mAh, vilket ger dig långvarig användning innan du behöver ladda. Och när det väl är dags att ladda, gör du det smidigt tack vare snabbladdning med 2A USB-C. De nya V3- med sin innovativa toppfyllningsdesign, erbjuds i tre olika versioner för att tillgodose alla typer av e-juice och smakpreferenser.

Men det som får Xlim sq pro att sticka ut från mängden är enhetens inställbara Watt och luftflöde – en ovanlig funktion för så små system. Detta ger dig en helt ny valfrihet i hur du vill använda din vape och anpassa upplevelsen efter dina individuella preferenser. Dessutom underlättar den smarta lägesautomatiken din upplevelse ytterligare genom att automatiskt ställa in rekommenderat Watt när du sätter i en pod, så att du slipper justera manuellt om du inte vill.
Paketet inkluderar XLIM SQ PRO enhet, laddkabel och två påfyllningsbara V3-poddar (självklart är enheten kompatibel med de klassiska V2-poddarna också).

Specifikationer

  • OXVA Xlim SQ PRO Podsystem
  • 2ml E-Juice kapacitet
  • 1200mAh batteri
  • USB-C laddningskabel ingår
  • 1st Xlim V3 0.6ohm Pod ingår
  • 1st Xlim V3 0.8ohm Pod ingår